en energi kick..

..av att träna.
Innan kan man känna sig hur död och seg som helst. Men kommer man bara ut från lägenheten och sätter fart mot träningslokalen så känns allt mycket bättre. Börjar men sen dessutom utöva sin träning, som idag var spinning för min del.
Kom in i salen, fixade iordning min cykel med alla inställningar och så, sen var det bara att börja trampa med alla andra som också kände för en energi kick inför kvällen.
Ska det brännas så ska det även kännas. Åh jo tack det kändes, jag är en kämpe, jag kan inte ta det lungt, utan det ska kännas så mycket att benen knappt orkar trampa runt :P Men som tur var hade jag Nicklas på min högra sida som peppa mig och jag klarade mig runt med tramporna och även resten av passet. Borde egentligen kanske ha lättat upp lite, men då blir det ju ingen kamp ;):P

Nej nu börjar jag känna mig lite seg och trött, blir till att krypa ner under täcket och läsa klart boken jag har påbörjat men än inte avslutat :P

Godnat och sov så gott!

Kvällstips, utöva någon sorts träningsform och kämpa så att ni näst intill får mjölksyra i kroppen. Sen kommer det kännas kanon bra ;)

Kommentarer
Postat av: It´s you and me ! - Smycke- & Dekor tävling pågår !

Kul :D

2010-03-31 @ 13:56:50
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Ida

SV: Vad kul att du gillade dem! :) Ja men precis, passar ju super. ;)

Kramar

2010-03-31 @ 19:03:43
URL: http://idabjelkert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0