Lasagne

Har nyss satt in en lasagne i ugnen, får se om detta kommer smaka något och om det såfall smakar gott:P

Sist jag gjorde lasagne smakade det as äckligt, men nu har jag fått lära mig utan av min egna expert, mamma ! :D Hon gör en perfekt lasagne, det var hon som gjorde så att jag började äta lasagne. För något år sedan kunde jag inte äta lasagne, var inte alls gott och konsistensen var underlig. Men nu tycker jag det är gott :) Egentligen är det ju pasta och köttfärs med ostsås :)

Hoppas ni har en bra dag. Vi ska snart äta efter att ha sprungit i trappor hela förmiddagen fram till två. Haft tvätt förmiddag ;)
Men nu är alla kläder rena och tvättkorgen tömd :D Nu är det bara att fylla på i den igen..

Hoppas ni alla har en bra dag!

Liftarens guide till galaxen

Det var vad vi såg igår kväll.
En underlig/speciell film, lite mer en humorfilm och massa trams :P
Men tiden gick fort så jag kan inte ha tyckt att det var allt för tråkigt!

Vad handlar nu denna filmen om då?

Arthur Dent har haft en väldigt jobbig dag. Hans hus ska jämnas med marken, hans bästa vän är en rymdvarelse och, uppepå allt, så ska jorden sprängas i atomer för att bana väg för en rymdautostrada.

Arthurs enda chans är att få lift med en passerande rymdfarkost.




Filmkväll! :)

Film + kväll = Filmkväll

Blir till att se en film för att aktivera min kväll lite mer, för sova kan jag inte göra än då jag är full av energi.
Borde kanske vara trött efter dagens aktiviteter. Var och tränade i förmiddags 11-12, ett konditionspass, sen åkte vi hem till mina föräldrar där vi tog oss en kopp kaffe, laddade batterierna med smörgås och en bulle :D Sen begav vi oss ut för att skotta bort lite snö på garagetaket, på altan och parkeringsplatsen. Jag gjorde även en stor insatts och räddade en buske som hade drunknat under snön :P
Dock blev jag väldigt blöt om fötterna eftersom det var en halvmeter djup där jag skulle gå för att ta mig till busken :D

Sen när vi var klara hemma hos mor o far så åkte vi hemåt till oss, duschade och käkade tacos :) Nu under kvällen har det inte hänt så mycket, kollat lite resor, vårkläder, bloggar och försökt lite filmer som jag vill se! :)

Nej nu ska vi dra igång filmen, antingen blir det en liftares guide till galaxen eller kingdom of heaven :)
Återstår att se.

Ha en bra kväll.

Reklam..

... nej tack!

Nyss sett klart en film på kanal tre, "A man apart".
Handlar om Sean Vetter och hans partner Demetrius som är DEA-agenter och utkämpar ett långt knarkkrig på gränsen mellan USA och Mexico.
De är de bästa inom sitt område, mycket för att de själva vuxit upp i ett av Los Angeles sämre kvarter och tvingats lära sig gatans lag. Efter sju år lyckas de sätta knarkkungen Lucero bakom lås och bom, men en mystisk figur som kallar sig ”Diablo” tar snabbt chansen att ta över och han skyr inga medel. När några bryter sig in i Seans hus och mördar hans fru har Sean ingenting att förlora längre. Han fruktar inte för något i sin jakt på att ta fast mördaren och utöva sin personliga hämnd.

Filmen var bra och spännande, men kom ihåg, se aldrig en film på tv som har reklam som ett måste!
Filmen startade 22.10 och slutade 00.20, på denna tiden var det ca 4 reklamsnuttar.
Säger bara hallå?!
Skulle man kanske kunna ha åtminstone lite mindre reklam då man visar en film?
Filmen hinner precis bli spännande och så blir det reklam, hur kul är det liksom?

Men vi kunde ju förstås inte heller sluta se filmen eftersom vi hade börjat se den, så det var bara med god min sitta kvar och titta på filmen.

Rekommenderar den, men fixa fram den på annat sätt såfall ;)

Godnatt!


Torsdag.

Imorse halv nio befann jag mig på ikea Karlstad för att utföra en gruppintervjuv. Detta varade mellan 8.30 till ca 11.30
Ett annorlunda sätt att hålla en intervjuv på, men spännande :) Är nöjd med min insatts och hoppas mitt besked kommer att vara "du har fått jobb" ! :)
Beskedet kommer i slutet av nästa vecka trodde de :)

Hur var en gruppintervjuv?
Jo vi delades in i grupper, i min grupp var vi 6 st. Sen skulle vi gå runt på tre olika gruppövningar kan man säga. Första övningen var att diskutera två punkter och sen redovisa detta. Andra övningen var ingen övning utan då var det en enskild intervjuv med två anställda från ikea, sen sista övningen var en gruppintervjuv, vi blev utfrågade på en massa frågor gällade olika situationer och tänkande. Så det gällde att ta för sig och prata och säga vad man tyckte för att synas, men ändå inte synas för mycket :)

Hoppas jag har en lite fördel då jag nyligen varit där i 10 veckor och presterat, iallafall vad många säger, bra!
Så jag kände en del av folket som intervjuvade oss :)

Nu blir det snart lunch eller om vi skjuter kanske på det en timme till. Sen ikväll funderar jag på om jag ska ta mig i kragen och åka och träna eftersom det inte blev något igår eller i tisdags.
Vi får se vad som händer! :)

Hoppas ni får en bra dag ! :)

Imorn gäller det.

Håll tummarna för mig, för imorn klockan 8.30 ska jag befinna mig på ikea för att bli interjuvad. Märkte dessutom att det var inte en vanlig interjuv utan en gruppinterjuv stod det i mailet när jag nyss läste det igen för att kolla om det stod något speciellt.

Jaja det löser sig, en pressentation om mig själv på ca 5 min sen är det klart ! :) Sen bara att hoppas att man får jobbet :D Skulle verkligen behöva en inkomst nu + att ha något att göra om dagarna :)

Nej nu ska jag dra mig mot sängen, blädra igenom en tidning sen sova :)
Godnatt!

Kameran/foton

Skulle så gärna vilja lära mig att fota, lära mig vilka inställningar man ska ha vid olika behov, hur man kan göra snygga porträttbilder osv.
Har ju en systemkamera med två obejektiv till, nu är det bara det att jag vill lära mig lite mer avancerade saker än att bara trycka på knappen.
Köpte mig en tidning för ett tag sen, en fototidning där det fanns lite tips och tricks i, tänkte testa de tipsen som står där först och främst. Sen tänkte jag leta reda på något ställe där man kan gå någon sorts kurs om hur man kan fota som ett "proffs" ;D
Sen skulle det inte heller skada att få lära sig photoshop och göra snygga bilder, göra om bilder m.m, men får bli någon gång då jag känner att jag har den tiden och lusten att lära mig det. Finns ju bra program på internet att lära sig photoshop genom. Finns även någon film/klipp på you tube och någon annan sida där en man sitter och berättar och ger tips om hur man kan göra i photoshop på ett lätt sätt men som blir snyggt och ser proffsigt ut :)
Ska se om jag finner den sidan så jag även kan rekommendera er :)

Nej nu blir det nog att snart borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.
Imorn blir det gå upp och åka till svärmor igen, vi ska följa med henne till deje och införskaffa lite saker inför "omstylingen" i tvättstugan hos dom.

Ha en bra kväll/natt och sov gott ! :)

Arbetsförmedlingen

Jaha då var det min tur att gå och träffa en handledare idag, var där i förmiddags vid kvart över elva. Så igår kväll var det bara att börja leta efter lite papper som jag skulle ha med mig dit, men som jag inte hade så stor använding utav att ha med mig, ingen som ville kolla in dom :P

Samtalet började lite stelt, kändes som hon ville att jag skulle börja prata och säga något, men vadå, vad skulle jag säga?
Hon skrev in lite saker på datorn, gjorde någon sorts handlingsplan, bokade ny tid, i maj! :P Sen prata hon om massa saker, detta samtal tog hela minuter, medans min sambos samtal tog ungefär min :P
Så nu har jag ett jobb jag måste söka i LIDKÖPING av alla ställen. Hennes kommentar : "ja du behövde iallafall inte söka jobbet i östersund, det skickar jag bara med för att du ska se vad det var om. Lidköping är ju inte så långt att åka till, ungefär som till Örebro."
Haha enligt eniro ska det ta över 2 timmar till Lidköping!?
Undrar hur sakta hon kör egentligen när hon ska till Örebro! :P
Vi får hoppas att jobbintervjun på torsdag ger bättre resultat så jag slipper vara anmäld hos ams..

Hopaps ni har en fin dag!
Här skiner solen iaf :D

Måndag kväll

Måndag kväll och jag sitter här med min dator och skriver i högsta hugg. Nyss skrivit ut lite papper som jag ska ha med mig imorn till arbetsförmedlingen som jag måste besöka 11.15. Träffa nån handledare som ska försöka hjälpa mig att finna något jobb.
Som tur är så har jag redan fixat en intervju till mig och hopaps det kommer gå bra på den intervjun på torsdag. För då slipper jag ränna till ams!

Ska jag avslöja vart jag ska på jobbaintervjuv?

IKEA Karlstad :D

hoppas, hoppas, hoppas ! :D 

Så idag har det varit en lycklig dag och hoppas jag kommer vara likla lycklig efter torsdagens intervjuv :)

Hänt annars idag?

Vi har handlat mat
Satt upp två lampor, en tavla och en klocka här hemma
Varit och besökt svärmor med sambo nu på kvällen, ska hjälpa dom att få ordning på deras tvättstuga/förvaringsrum.

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Träning, me like!

Igår hade vi besök, mycket trevligt och tårtan var god som tur var :)

När alla hade åkt hem och vi skottat loss bilen så var klockan strax efter fem och jag kände ett jätte sug av att träna, eller rättare sagt göra något fysiskt. Så efter att vilat en stund, bara suttit ner i soffan och pratat med älsklingen så blev det en banan och lite vatten sen var det bara att pälsa på sig en hel del varmakläder och bege sig ut i kylan.
Det var en aningen kallare ute igår kväll än vad vi trodde, hela -16 grader då vi började våran walk vid strax innan sju.
Jag hade lovat Nicklas att vi bara skulle ta en lite kort promenad. Promenaden sluta visst en aningen längre då vi hamnade på en cykelbana som gick lite längre än vad jag trodde:P Men efter 40 minuter var vi åter igen hemma, då hade även snoret hunnit frysa till is och Nicklas såg ut som jultomten med vitt skägg :D Men skönt var det!

Känns riktigt gött att ha kommit igång, är så laddad med full av energi så vi har bestämt oss att vi ska åka och träna nu vid halv tolv på ett lunch pass som friskis och svettis har :)
Imorn blir det Ki/box :D Det är bara att köra så länge man är taggad, ingen idé att lata till sig för då lär man fastna i latheten igen.

Hoppas ni har en bra dag ! :)

Tårta till fikat :D

Nu är jag färdig och redo att ta emot besök :)

Städat och plockat hela dagen och blev nyss färdig men tårtan.

Såhär blev resultatet:
Vad tycks? ;)





SNööö

Har inte funkat att komma in på blogg.se för mig idag, så därför har det inte blivit någont inlägg här än.
Nu har vi här hemma nyss avnjutit en ostbit och en flaska röttvin :) Jätte trevligt, mycket prat om en hel del, trevlig kväll !

Dock har det snöat hela dagen, bilen sitter fast på parkeringen med en massa snö runt om sig. Så vi tog bussen idag till bergviks köpcentrum för att finna oss en spade som vi skulle kunna använda för att skotta loss oss från all snö. Men tyvärr så är alla skyflar/spadar slutsålda så det fick bli en plastbarn spade;P bättre än inget :D!

Imorn kommer min familj plus nicklas mamma med sambo hit för att äta hemmagjord tårta som jag ska göra :)
Sen ska även pappa hjälpa oss att komma loss med bilen :P, han lovade att ta med en spade :)

Hoppas verkligen det kan sluta snöa nu, vill att det ska bli vårväder !
Om två veckor ska vi till sälen, där får det mer än gärna vara snö, sen när vi är klara där så får det gärna övergå till gräs, grönt och med en massa blommor och plusgrader :):)

Hopps ni har en bra kväll! :)

Godmorgon

och välkomna till ett vinterland. Här snöar det och det ser inte ut som det tänker ge sig, plogbilarna är ute och plogar som bara den, snart är det våran tur att ta oss ut för att försöka få loss våran bil som jag nästan körde fast med igår då jag skulle parkera.

Varit uppe och hoppat sen 9 idag, bra för att vara oss :P

Starta dagen med risgrynsgröt, äppelmos och mjölk. Till detta fick det bli en lite macka och ett glas juice. Nu har vi hållt på i ungefär 1.5 timme med att montera lite, plocka i lägenheten och fixat med allt och lite till.
Men nu är det dags för en pause, vi ska bege oss ut i snörusket för att ta oss till gymmet och träna. Jag ska träna i mina nyinköpta träningsbyxor :D

Hoppas ni har en bra förmiddag :)


Kycklingpyttipanna och träning ;D

Idag har vi varit super duktiga, vi var på spinning mellan halv fem och halv sex. Kändes hur skönt som helst att få svettas rejält och känna att man presterade fullt ut :)

Så nu blir det spinning minst engång i veckan ! Här ska det brännas ! :P Dock måste jag nog köpa något åt lilla rumpan, det är ju inte direkt några mjuka sadlar :P

Efter spinningen åkte vi hem och lagade en mycket god kycklingpyttipanna. Rekommenderar att testa!



Här kommer recceptet :

Till 4 protioner.

  • 2 morötter
  • 1 palsternacka
  • 6 potatisar
  • 2 kycklingfiléer
  • lite olivolja till stekning
  • 1 pressad citron, funkar även med lime
  • lite tamarisoja, funkar med vanlig soja ex den du har hemma
  • någon nypa havssalt
  • 1 rivet äpple
  • 2 dl gräddfil

Skala och tärna morötter, palsternacka och potatisar. Tärna kycklingen. Stek alltihop med oljan i en stekpanna tills det blir genomstekt. Pressa över citronen och ringla över sojan. Vänd runt och salta. Blanda äppelriv och gräddfil i en bunke. Servera pyttipannan med en klick äppelfil på toppen.


Ha en toppen kväll :)


Rallybilder

Här kommer några bilder från helgens rally.
Dock inte redigerade än, hoppas ni har överseende med det :)


Hirvonen

  

Loeb



Sordo

  

Latvala

  

Solberg





Bilder från fredriksbergssträckan :)


Börjar se ut som en lägenhet.

Sakta men säkert börjar vi få ordning på våran lägenhet. Köpte en lampa igår till köksbordet, dock fanns inte upphänget till den inne på ikea, så hoppas verkligen dom får in det innan söndag, för då får vi besök. Vore så roligt att vara hyffsat klar med lägenheten då :)

En liten snabb inblick i hur delar av lägenheten ser ut:




Blir nog gardinbyte, men såg så tomt ut utan gardiner. Så de gamla gardinerna fick åka upp.



Köksbordet och 4 svarta stolar, köpt på Mio.



En del av badrummet och mitt vackra dusch draperi :D Satte lite färg på vardan! :P

  

Underlägg att ha under tallriken :) ; Utsikten från balkongen och en krukväxt från vardagsrummet ;)





Tvättdag.

Idag är det våran tvättdag, försöka få rent alla skogs kläder vi hade på rallyt. När man ska tvätta är det bara till att bosätta sig i tvättstugan, blir på mycke spring annars. Nu blev precis en maskin klar, dags att hänga tvätt och vänta in den andra maskinen, sen starta två nya.
5 maskiner ska tvättas, sen in med allt i torkrummet. Nej dags att göra en insatts.
Ha en bra dag.

Magneter mer än bara magneter..

Köpte lite färgglada magneter idag, 20 st för 3 kr :P Det visade sig dock att de inte orkade hålla uppe så många papper men de får duga ändå :P
Men nicklas kom på en annan sak man kunde använda dom till istället. Såhär kan man få en snyggare look:

 

Det som behövs är ett hårband och sen är det bara att sätta fast dom ;D
Färgerna som fanns med i burken var gul, blå, grön och röd!


Alla hjärtans dag :)

Jag har världens bästa och underbaraste sambo :)

Titta vad jag fick utav honom nu ikväll...





JAG ÄLSKAR HONOM!


Fredriksberg, Rally sweden

Igår laddade vi matsäcken med mackor, bullar, kakor, kexchoklad, kaffe, varmt vatten och saft. Satte oss i bilen och åkte uppöver mot fredriksberg via filipstad. Lämnade Karlstad vid 8 tiden och var framme vid halv tio. Sen var det bara att sätta på sig varma kläder och börja gå till platsen vi tänkte stå på. Eller rättare sagt försöka leta reda på grabbarnas pappa med co som skulle stå på nå bra ställe mitt ute i skogen :P
Vi fann dom tillslut, plus en massa annat folk som också stod på detta kalhygge :) Man såg jätte långt åt båda hållen samt en del fina svängar :) Blev en kanon dag med blå himmel och sol, dock inte så mycket sol på oss eftersom berget/träden täckte solens strålar.

vid halv elva skulle starten börja, dock blev det förseningar för de hade problem med sträckan som var före, då publiken stod fel och ivägen i målgången på ss10. Men efter 45 minuter fick de äntligen starta igång på våran sträcka och vid 11.20/11.30 någon gång kom första rallybilen förbi :) Härligt !

Blev några bilder, dock var det kallt + folk som hade tendensen att ställa sig ivägen och inte titta bakom sig om det fanns någon som råkade stå och ta kort. Så jag skulle göra en insatts och säga till dom, men jag kom inte så långt då jag sjönk ner med benet en halv meter :P en hel del snö in i skon som sen ledde vidare till kalla fötter :(
Men som tur var så hade jag mina gentlemän med mig som gjorde en insatt och värmde mina fötter så som de har lärt sig i lumpen ;)
Mycket skönt! Värmen som blev i fötterna gjorde susen och man kunde åter igen gå som en normal människa :)

Nästa sträcka skulle inte gå förän kvart över fem, egentligen halv fem. Så det var bara att sysselsätta sig ifrån klockan 13 till 17.15. Blev en promenad, göra eld, hoppa omkring och glo på folk :P

Bilder från helgen kommer senare idag :)
Nu måste jag tyvärr diska och snart kommer även grabbarna grus hem efter en dag i värmullsåsen. (jag valde att stanna hemma) :)

Torntorp, rally sweden

Klockan ringde 07.30 imorse. Jag kan inte direkt påstå att jag var super pigg, men det var väl bara att ta satts, hämta energi från något ställe och bege sig upp ur den varma sängen. Nicklas hade lite mer fart och kom upp tidigare än mig och Fredrik så han stod och fixade i köket, bla inför matsäcken och även för frukosten :) Vilken toppen sambo jag har:D

Sen var det bara att ta på sig flera tusen lager med kläder för att inte frysa ihjäl där ute i skogen.
Efter en tids åkande i bilen, lite backande, omtänkande om hur vi skulle åka och sen en hel del promenerande blev utav innan vi kom fram till platsen där sträckan gick. Då var man härligt svettig och varm eftersom solen hade legat på hela promenaden som måste minst varit på 2-3 km.
Dock blev det inte lika varm efter några timmar och dock ännu kallare när solen hade gått ner och vi närmade oss fyra tiden. Då hade jag knappt några tår kvar dock, plus att jag fick sätta på mig en jacka till för att få upp lite värme. Ja det är inte lätt detta med väder och vind.

Men vi hade en bra dag, gjorde brasa av funnen ved ;) Grillade korv på våran brasa, eftersom engångsgrillen inte funkade :P Stackarn det var för kallt för honom ! :P

Vi var hemma igen i lägenheten vid halv nio, då hade vi även varit o köpt en pizza:P Eftersom vi var så grymt hungriga och alldeles för trötta för att laga mat :P
(Ida om du läser detta, jag vet att detta inte är detox:P , men vi kör nyttig vecka, förutom pizzan nu, funkar inte att köra detox när man även börjat träna hårdare än vad de rekommenderar, men vi har dragit ner på mycke onyttigheter istället ;) och är duktiga ändå ;D:P )

Nej nu ska Madde sova! är jätte trött.

Godnatt


Rally

Imorn börjar svenska rallyt, första ss1 avgår 20.00 på Karlstads travbana. Be there ;)

Sen fortföljer svenska rally hela veckan ut. Jag, Nicklas och hans bror ska ut och åka i de värmländska skogarna för att kolla in alla bilarna som far framåt i skogens banor ;D Jag ska ha med mig min bästa vän systemkameran och fota en massa :D Måste öva upp mig och detta är ett perfekt sätt att göra det på :)

Någon mer som ska ut och kolla in svenska rallyt? :)

överflöd med stolar.

Japp, idag efter våran underbara promenad så gick vi till mio för att spana in stolarna vi hade sett på deras hemsida. 10 st sånna ville vi ha om vi satt skönt när vi provsatte de. Tur som var så gjorde vi det ;) Dock hade de inte dem inne i lager så killen vid disken fick beställa efter dom åt oss, vi passade även på att få med oss ett köksbord som vi ska ha i köket. Så på torsdag kan vi hämta alla stolarna plus bordet :)
Det bästa av allt, vi fick det till ett förmånligt pris :)

Såhär ser möblerna ut som vi får på torsdag :)

    


www.mio.se

Mitt nya liv ;D

Japp nu har vi bestäm oss, vi ska börja träna på friskis och svettis, fit for fight ska vi bli. Here vi come beach 2010:D

Igår planerade vi att vi skulle åka till friskis idag, men imorse när vi vaknade så sken solen, skiner fortfarande, så det blir till att ta oss en lååång promenad :) Vi ska testa och se hur långtid det tar att gå in till stan.. sen ska vi givitvis gå tillbaka också :P
Efter det blir det en sväng till mio för att kolla in stolarna vi ska köpa, bordet vi ska ha i vardagsrummet är nu uppackat :)
Sen blir det att packa upp fler saker här hemma och planera maten inför veckan..

På torsdag kväll kommer Nicklas bror och sen blir det rally hela veckan ut :)

Nej nu ska vi ut och njuta utav solen och den blå himlen :D

Dålig update

Blivit lite dåligt med skrivande här, dels har jag inte haft tid, sen har jag inte vetat riktigt vad jag ska skriva. Men snart kommer det fler inlägg då vi börja bli klara här i lägenheten, då kommer det komma snygga bilder ;D

Idag bestämde vi oss för att vi ska ha ett matbord i vardasrummet plus ett litet i köket, så imorn ska vi och titta på stola, borden är redan bestämda :P

Sen inser man mer och mer att man måste lösa vissa saker på plats, blir liksom inte alltid som man har tänkt sig utan man får  inprovisera efter hur läget ser ut.  
Skulle ha våran ek malm byrå i hallen tänkte vi, eftersom den inte fick plats i sovrummet, dock satt där en jäklans stor fet kontaktgrej till bredband fiber som stör mig. Så jag hade velat haft en annan byrå med ben så vi skulle komma över den kontakt uttaget eftersom malm byrån blev så lång. Men efter många om och men kändes det som det blev billigast att ha malm byrån ändå eftersom vi redan har den. Så byrån hamnar dock inte där jag vill ha den, men löser det på något snyggt sätt ändå :)

Annars rullar allt på rätt bra, inser att man har en del saker och kläder och får lösa saker och ting efterhand för att få rum med allt.

Hoppas ni har haft en bra lördag!


Ännu mer..

plock, ikea, ica maxi..

Nu börjar vi få hem det viktigaste som skulle införskaffas ifrån ikea.
Sen har även gjort en inköpslista om vad vi ska köpa då vi har dessa pengar.. Bla. en bestå kombination till tv:n, dvd:erna och cd skivorna.

Kylen har fått lite mer saker i sig och börjar se ut som en full lastad kyl som man kan öppna och ta sig saker ifrån och sen tillaga en middag utav ;D

Imorn blir det mer plocka, sen kanske även en kompis till mig kommer förbi och ser vart det är jag har bosatt mig :) Jag har varnat henne om alla kartonger som står överallt :P Men vi får hoppas på att vi blir klara snart med allt bråte som står här :P
Imorn blir det nog även ett varv ute på gruvis för att finna vart det är vi kan låna en tvättmaskin.. För en vacker dag lär vi ju behöva tvätta våra kläder :P
Imorn ska jag även försöka ta lite bilder så ni får se hur det ser ut här :)


haha sitter just nu och kollar på Karlstadskanalen, kanal 12. det är så himla roligt att se och lyssna på :P

Plockar upp..

När man flyttar ska man plocka ner alla sakerna.
Nu när man flyttar in i en lägenhet är det dags att finna alla sakerna och få upp dom på rätt ställe.
Vi har iallafall fixat det nödvändigaste, sängen, soffan, tv:n och internet :D

Vi är och plockar lite varstans jus nu i lägenheten, fixat lite i köket, lite i datarummet och sen vidare igen till köket. Så det är plock överallt just nu :)
Men vi kommer framåt, sakta men säkert..

Vi var och inhandlade mat igår på ica maxi. Vi tyckte vi hade handlat på oss mycket mat, men tji fick vi när vi hade packat in allt i kylen och frysen. Haha rena rama ekot där inne :P Men så är det kanske då man inte är van att ha en fullstorlek på kylen och en fullstorlek på frysen.

Bilder på lägenheten kommer senare när vi fått mer ordning :)

Karlstadbo

Det är 1 februari och jag och min älskade sambo Nicklas är nu äntligen Karlstadbo, för min del igen, för hans del första gången.

Det var segt att ta sig upp imorse vill jag lova, hade jag kunnat sova mer och längre hade jag, men ibland funkar inte sånt.

Fixade lite ärenden till mamma och pappa, hämtade nyckeln, käkade lunch hos mina föräldrar, kämpade sen att få loss släpen, då ena hjulets broms hade frysit fast. Efter mycket kämpande kom vi iväg och vi åkte för att hämta besiktningspapper plus två pärmar med tapeter, vi ska få omtapetserat i sovrummet, pga att det inte var så fräscht där inne.
Efter detta var det bara att köra in på inergårder och börja gå upp för alla trapporna med en låda. De första varven var ingen match, men fy fan vad segt det blev efter några vändor, benen orkade inte, armarna strejka och ryggen blev lite stel :P Haha låter som man är dålig tränad :D
Men efter mycket slit, många vändor och några varv på klockan så hade vi fått in allt i lägenheten, då var klockan runt kvart i fem. Inga lampor fanns i lägenheten, vi var trötta, sängen skulle monteras, ingen mat fanns i kylen och vart var all porslin. Efter dessa tankar beslutade vi oss att åka med mor och far min hem till dom, äta pizza, duscha och sen slagga på en bädd hos dom tills imorn då vi sätter igång och börjar packa upp, montera ihop saker plus att åka och handla lite mat och saker till lägenheten.

Just nu sitter jag, syrran och Nicklas i tv-rummet och slappar till tusen i varsin fotölj/soffa och kollar tv, 2 1/2 man ibland, annars CSI ny, beror på vart reklamen är :Phaha !

Nej nu blir det att kolla färdigt sen sova kan jag lova! Vi är döds trötta här... En ny dag imorn och tyvärr måste vi till arbetsförmedlingen..

Godnatt!

RSS 2.0