Härliga onsdag

Kanon väder och jag jobbade 7:45-16:30, en kanon bra tid, då man hinner göra lite saker efter jobbet också för en gång skull :)
Så idag blev det en sväng till skutberget med Madde, Petter och Nicklas. Madde och jag tog 5:an medans grabbarna slog på stort med milen. Men det var riktigt skönt att svettas ut och känna att man gjorde något bra.
Nu är Nicklas iväg till pizzerian, och nej vi ska inte äta pizza, vi beställde faktiskt en sallad därifrån som vi ska avnjuta, kanske på balkongen i sköna solen? :)

Ha en bra kväll gott folk! :)


promenad är min bästa vän

Slutade 19:45 idag, cyklade hem efter att fixat några små saker på jobbet. Väl hemma var det bara att byta om och sen bege sig ut igen, dock blev klockan bort mot kvart i nio innan vi kom ut. Men väl ute så kunde man börja njuta av att just vara ute och promenera i ett härligt kvällsväder tillsammans med min sambo :)

Vi tog en orienteringspinne. (Ja det är så att kommunen har skickat ut en karta för att göra sommaren mer rolig och aktiv. på kartan ser man alla 100 kontrollerna man kan ta i kommunen. Vi har tagit en hel del, men idag tog vi ytterligaren en lite klurig än uppe i en skogsdunge :) )

När man jobbar mycket kvällar som jag gör så hinner man ju aldrig vara ute och gå en promenad. Så man får passa på de gånger då man orkar samt inte jobbar till kvart över nio eller något liknande.

Nej nu blir det in i duschen en sväng, nu har jag latat mig för mycket.. :P

Godnatt!


Tisdag...

... och det är snart dags att bege sig iväg på cykeln mot jobbet. Inatt har det inte varit lika varmt som andra nätter, men ändå har jag sovit lite konstigt. Men nu är jag iallafall uppe, lite seg dock men det kommer snart ordna upp sig efter en cykeltur på 3,7 km till jobbet ;)

Ikväll blir det till att gå ut och gå en runda, kanske springa om lusten infaller sig :P Man måste passa på de dagar då man slutar "tidigt", redan kl 19.00 :P

Nej nu måste jag kila, vill vara där i tid idag så jag kanske hinner göra några ärenden innan jag måste börja svara i telefonen.

Ha en bra dag gott folk! :)

En omstart av livet här

Jaha då har man typ "glömt" bort detta liv bakom en blogg och koncentrerat sig på livet som lever utanför datavärlden, min jobb värld, familje värld och leva värld.

Jobbar iallafall och står i på arbetet, man hinner prata med en hel del människor då man sitter där och svara, från arga till glada från konstiga frågor till frågor man fattar osv.
Gick av mitt helgpass idag 18.15 nu väntas 5 dagar till i sträck innan man får en liten mini semester med våra goda vänner Madde och Petter. Vi ska åka bil ner till gbg och bo där en natt och bara njuta av livet och ha det gött! :) sånt behövs ibland i dessa tider.

Annars så flyter livet på, inga direkta stora ändringar. Mer än att jag tröttnade på att blogga sen blev jag heltplötsligt från ingenstans jätte sugen igen, får se hur länge det håller i sig :P
Nej nu blir det poker en stund till sen sängen för att jobba 10.30-21.15 imöra!!

*det är inte alla som har en man och en fruga, men det har jag och ni är dom bästa!*

RSS 2.0