Cykeltur

Efter många sega men snabba minuter, eller var det kanske många minuter som man ville skulle ha gått långsamt så begav vi oss ut i det ostabila vädret som vi tyckte om men samtidigt inte tyckte om.
Vi ville inte ha någon blandning utav sol, moln och mörkaregn moln. Utan vi ville ha sol och värme.

Vi satte iallafall på oss en blandning, samma som vädret, alltså solglasögon, gympaskor, långbyxor, en långärmad tröja och en regnjacka, nu var vi redo.

Detta visade sig dock att vi inte var, redo alltså. För jäklarns vad man frös om sina små händer efter ett tag, så vad glömde vi? Jo VANTAR! Kom ihåg det gott folk, vädret utanför ser inte alltid ut som man tror.

Vi fick helttänkelt klara oss ändå eftersom ingen av oss orkade återvända hem för att springa uppför alla trappor för att sen återvända ner till cykeln och återta trampandet runt i Karlstad.

Våran tur började mot biltema, jaha tänker ni? Ja vi köpte oss faktiskt två cykeldatorer där, dock inte installerat dom på cykeln än, men det kommer. Ska bli intressant att se om de funkar och hur långt man egentligen cyklar på sin kära cykel.
Sen blev det även en sväng in på leksaksaffären och vi råkade även komma ut därifrån med en sak, nej nej inget till oss själva, utan en liten plastbil till en liten 1 åring.

Vi fortsatte våran tur som slutade i en väldigt långtur och heltplötsligt hade vi cyklat flera kilometer, minst 6 km.

Ringde till lillpojkens pappa, dock visade det sig att de var på promenad och mamman var sjuk eller mådde iaf mindre bra och låg hemma och sov. Vi mötte upp lill grabben och hans pappa och pratade lite, eller jag snarare sprang runt med lillkillen som tyckte det var super skoj att springa upp och ner för en lite grushög :P Vi gav pojken bilen, eller det han såg var ett stort paket. Bilen var alltså inlindad i papper  ;)
Dock tyckte han inte det var så jätte intressant så vi sprang några varv till upp och ner för grushögen, sen blev det jobbigt och lill grabben blev trött och ledsen. Vi sa hejdå och jag och Nicklas började våran cykeltur hem, dock i motvind plus att det började komma något från himlen.

Till det goda slutet, vi kom hem, lite kalla men vi kom hem. Glada över att ha cyklat, glada över att regnet inte kom mer än några droppar och glada över att äntligen vara hemma igen + att vi kom upp för alla trapporna.

Nu är även jag glad för att jag ska gå och borsta mina tänder och sen krypa ner under mitt täcke och lägga mitt huvud på min kudde, sen gosa ner mig bland alla andra kuddar som också befinner sig i sängen:P häromdagen hade vi 5 st, tror dock det bara är 4 st i sängen nu och en kramgo sambo :D

Hoppas ni har haft en händelserik söndag!

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0