Påskhelg

Idag är det måndag, känns som söndag och de lediga/röda dagarna har varit långa. Kanske för att jag annars alltid är ledig? eller som det heter arbetslös!
Imorn är det en vanlig vardag igen och då börjar letandet på jobb och ringande av en massa samtal för att få lite mer info om hur man ska gå tillväga då det gäller ersättning och a-kassor.

vanliga vardagar = nya händelser på bla ams och alla andra arbetssiter

Helgen har varit bra, cykeltur på påskafton i underbart väder

Påskdagen spenderades först hemma hos en kompis med sambo och barn till Nicklas. De fick förra året en son som nu i slutet av april fyller 1 år. Hur söt kille som helst :)

På eftermiddagen blev det en tur till dömle herrgård för att äta påskbuffe med svärmors sambos släkt :) Mumsigt värre var det! :) Dagen avslutades med att leta påskägga hemma hos svärmor sen hem till lägenheten för att se en film och bara chilla ! :)

Annandag påsk, världens segaste dag på lääänge! Först orkade jag knappt gå upp ur sängen, tillslut fick jag putta ur mig själv ur sängen, slänga i mig en macka och krypa ner till källaren för att där rota ut lite kartonger och sen städa lite, vi fann även en hel del saker som vi kunde slänga samt lägga ut på blocket :) Sorterade även lite bland alla våra oanvända kuddar som finns där nere, ca 250 st, någon som är sugen på en kudde eller ett kuddfodral? ;)
Dagen fortsatte segt och orklöst.. Men lunch blev det iallafall i Skåre hos mina föräldrar, en gör go lasagne med sallad till, ett extra plus var att vi fick med oss maten som blev över :D
Efter varit där ett tag och töntat runt och försökt komma med nya idéer om hur man ska visa upp sig för företag så begav vi oss iväg mot ica för att handla lite. Sen var det bara att åka hem och byta om och bege sig mot friskis och svettis för ett riktigt konditionspass, medelpuls pass.
Klar där mådde man mycket bättre och man fick känna att man levde :P
Hem, fixa mat som bestod av ett hopplock utav köttbullar, prinskorv, ägg, rödbetssallad, vanlig sallad och en lite ostbit :) Ostbiten hoppade vi dock över, blev så himla mätt utav maten vi åt :P
Kvällen fortsatte med en dusch och sen soft i soffan med en film som tv 3 erbjöd oss, legally blond.

Nu är filmen slut, läst nyheterna på aftonbladet och kollat in facebook. Så nu blir det att borsta tänderna och sen krypa ner under täcket. :)





Kommentarer
Postat av: It´s you and me baby ! - Smyckes & dekor tävling pågår :)

tack vännen :)

2010-04-07 @ 18:28:48
URL: http://itsyouandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0