Dr. T and the women.

Min andra film idag som jag har sett. Nyss färdig tittad.
Detta är en drama/komedi/romantisk film.
Bra, men som de flesta filmerna. Man tror man hittat sin nya kärlek och hjälpen i sin värld. Men det visar sig att denna person gått lite bakom din rygg och bara visat sitt intresse som en vän. Istället har hon nappat på din jägarkollega.

Handlingen:

Dr. Sully Travis är en framgångsrik, charmig och omåttligt populär gynekolog som driver en praktik för de vackraste och rikaste kvinnorna i Dallas. Han älskar sin familj, han älskar golf – och han älskar kvinnor. Och hans kärlek är besvarad. Varje dag trängs kvinnorna i hans väntrum för att få träffa honom, oavsett om de avtalat tid eller inte. Men en dag börjar hans idylliska tillvaro att falla samman.

Hans älskade hustru hamnar på psyket, hans ena dotter planerar att gifta sig med en kille hon inte ens älskar, och hans alkoholiserade svägerska flyttar efter ett kraschat äktenskap in och vänder upp och ned på huset. Då kan han inte längre motstå inviten från golfklubbens nya, charmiga instruktör.


Filmen rekommenderas till dom som gillar den här kategorin av filmer. En perfekt film att sitta och se själv som tjej, lite romantik och drama skadar aldrig att få se på. Det brukar ju inte alltid vara så att ens sambo/pojkvän kanske är lika intresserad av romantiska filmer. Så passa på att se dom då ni är själva, eller varför inte med en vän? :):)

4 av 5 stjärnor

Även denna filmen går att finna på voddler för er som har det.
Annars kan man köpa den på bla cdon.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0