Fredag

Ännu en dag har snart passerat och nu väntas bara två nätter till i Osby, sen ska vi ta bilen och de två släpen och fara uppöver till Värmland, där vi bor en natt hos mor o far innan vi tar våra släp och flyttar in i nya lägenheten på måndag vid 12 tiden:)

Nu känns det verkligen att vi är på godväg, här hemma ser det mer eller mindre ut som ett kaos, lådor och resväskor överallt, saker som står på sniskan och lite damm som ligger efter att dragit fram möbler. Men vadå, vi ska ju flytta då får det väl se ut så, är ju inte så många dagarna kvar, det är ju typ imorn vi behöver stå ut med det.

Nu har man precis duschat av sig all skit efter en dagspackning. Fortsättning följer imorgon igen då vi måste vara klara med allt innan vi går och lägger oss. För sen är det upp tidigt på söndagen, fara ner till Hässleholm sen hem hit igen och packa. Blir en del vändor md flyttlådor :P

Händer mer ikväll?

Blir lugn nu en stund, kicka runt lite här på internet/datorn, käka lite fruktsallad om en stund kanske. Sen vid 20.00 blir det nog att se lets dance om det inte är något annat roligt som skulle visas istället, men det tror jag inte..
Annars blir det nog väldigt soffalugnt :)

Hoppas ni har en bra fredagskväll:)

Kommentarer
Postat av: It´s you and me baby ! Roliga tävlingar pågår hos mig nu :)

Hej gumman ! Jo jag fick ett sms förut men de stod bara konstiga bokstäver i .. Kanske var det från dig ? :/ Jaa vad roligt det ska bli :D Ska bli så kul att börja ses :)

2010-01-29 @ 22:13:34
URL: http://itsyouandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0