Rocknrolla

"Jag äger den här stan", säger Lenny Cole (Tom Wilkinson), en London-gangster av det gamla gardet.

En utländsk, välbärgad gangsterliga har flyttat in och dragit igång en fastighetssvindel av stora mått. Småskurken One Two (Gerard Butler) och hans kumpan ser sin stora chans och försöker spela ut ligorna mot varandra. Bland de inblandade i detta livsfarliga dubbelspel hittar vi en stenhård men förförisk revisor (Thandie Newton), en rockartist som låtsas vara död för att sälja fler skivor och ett par wannabe-moguler inom musikbranschen (Jeremy Piven och Chris Bridges).

Lägg dessutom till en försvunnen målning, blodhungriga mafiosos och en massa svettiga pengar, så har du huvudingredienserna i denna fartfyllda, roliga komedithriller från manusförfattaren och regissören Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Snatch).


lånad av cdon.com

Detta var kvällens film vi såg. Jag tyckte dock inte den var så bra, men Nicklas tycke det, frågan är bara vad som var bra ?
Men kanske är bättre nästa gång man ser den, vem vet.. Ibland händer det ju att man inte har åldern inne för att tycka om vissa filmer har jag märkt :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0