Karlstadbo

Det är 1 februari och jag och min älskade sambo Nicklas är nu äntligen Karlstadbo, för min del igen, för hans del första gången.

Det var segt att ta sig upp imorse vill jag lova, hade jag kunnat sova mer och längre hade jag, men ibland funkar inte sånt.

Fixade lite ärenden till mamma och pappa, hämtade nyckeln, käkade lunch hos mina föräldrar, kämpade sen att få loss släpen, då ena hjulets broms hade frysit fast. Efter mycket kämpande kom vi iväg och vi åkte för att hämta besiktningspapper plus två pärmar med tapeter, vi ska få omtapetserat i sovrummet, pga att det inte var så fräscht där inne.
Efter detta var det bara att köra in på inergårder och börja gå upp för alla trapporna med en låda. De första varven var ingen match, men fy fan vad segt det blev efter några vändor, benen orkade inte, armarna strejka och ryggen blev lite stel :P Haha låter som man är dålig tränad :D
Men efter mycket slit, många vändor och några varv på klockan så hade vi fått in allt i lägenheten, då var klockan runt kvart i fem. Inga lampor fanns i lägenheten, vi var trötta, sängen skulle monteras, ingen mat fanns i kylen och vart var all porslin. Efter dessa tankar beslutade vi oss att åka med mor och far min hem till dom, äta pizza, duscha och sen slagga på en bädd hos dom tills imorn då vi sätter igång och börjar packa upp, montera ihop saker plus att åka och handla lite mat och saker till lägenheten.

Just nu sitter jag, syrran och Nicklas i tv-rummet och slappar till tusen i varsin fotölj/soffa och kollar tv, 2 1/2 man ibland, annars CSI ny, beror på vart reklamen är :Phaha !

Nej nu blir det att kolla färdigt sen sova kan jag lova! Vi är döds trötta här... En ny dag imorn och tyvärr måste vi till arbetsförmedlingen..

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0