Träning, me like!

Igår hade vi besök, mycket trevligt och tårtan var god som tur var :)

När alla hade åkt hem och vi skottat loss bilen så var klockan strax efter fem och jag kände ett jätte sug av att träna, eller rättare sagt göra något fysiskt. Så efter att vilat en stund, bara suttit ner i soffan och pratat med älsklingen så blev det en banan och lite vatten sen var det bara att pälsa på sig en hel del varmakläder och bege sig ut i kylan.
Det var en aningen kallare ute igår kväll än vad vi trodde, hela -16 grader då vi började våran walk vid strax innan sju.
Jag hade lovat Nicklas att vi bara skulle ta en lite kort promenad. Promenaden sluta visst en aningen längre då vi hamnade på en cykelbana som gick lite längre än vad jag trodde:P Men efter 40 minuter var vi åter igen hemma, då hade även snoret hunnit frysa till is och Nicklas såg ut som jultomten med vitt skägg :D Men skönt var det!

Känns riktigt gött att ha kommit igång, är så laddad med full av energi så vi har bestämt oss att vi ska åka och träna nu vid halv tolv på ett lunch pass som friskis och svettis har :)
Imorn blir det Ki/box :D Det är bara att köra så länge man är taggad, ingen idé att lata till sig för då lär man fastna i latheten igen.

Hoppas ni har en bra dag ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0