Måndag.

6 dagar kvar tills flyttlastet går ifrån Osby (skåne), till Karlstad (värmland).
Vi har fortfarande saker kvar att packa, men det är endå sånna saker vi måste använda en stund till. så på ons och tor ska vi packa ner mycket av sakerna, städa undan och göra plats åt de som ska komma och göra en grovbesiktning på fredag :)
På lördag får vi även sålt vårat köksbord, ett fusion bord från ikea. En mindre möbel att ta med i flyttkärran :P Kommer vara tillräckligt med saker i dom två kärrorna ändå.

Vad har vi gjort idag av dagen som gått?

* Ringt massa samtal som man måste ringa då man ska flytta och byta adress osv.
* Vi har varit ute på en promenad i osby.
* Ätit mat, rester ifrån gårdagen. Fläskfilé inlindad i bacon, band pasta, "skogssvamppanna" som vi använde som  sås och sen massa grönskaker :)
* Tvättat en maskin tvätt och duschat

Man hinner med en del fast man går upp sent. Fast idag väcktes vi två gånger, första gången var vid tjugo över fem, fast tog ett bra tag innan vi vaknade. Det var Nicklas alarm på mobilen som ringde, men mobilen låg ute vid datorn, han hade glömt stänga av det :P
Nästa gång vi blev väckta var klockan halv tio, då var det min mobils alarm som gick igång :P Då hade jag tydligen använt alarmet förra måndagen och sen inte avaktiverat det, så det ringer då halv tio varje måndag:P Men vadå halv tio är iallafall en okej tid jämfört med tjugo över fem :P
Så efter att ha legat i sängen och dragit sig så orkade vi upp någon gång efter tio :)
Man vill ju inte vända på dygnet för mycket.

Förresten, idag har jag även sökt ett jobb :) Dock var det bara ett 3 månaders jobb, men allt är bättre än inget. Så nu håller jag tummarna för det :) Det var ett jobb inom butik, företaget framtiden var det som skulle hyra ut någon till ett företag som behövde hjälp.

Puss o Kram hoppas ni har en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0